Els clicks de Playmobil

Playmobil fontaner

Em sembla que últimament m’ha agafat fort això dels ninos. Una companya em diu He vist uns clicks que són una passada, n’hi ha un que va de treballador de fàbrica nuclear. No m’ho podia creure, és estrany que una marca alemana es posés a promocionar allò del que al seu país en són poc partidaris. I com devia ser un click amb la indumentària de feina del Homer?

No m’he pogut resistir, he anat a l’Abacus -on sabia que tenien Playmobils- però no l’he trobat. Ja que estava allí i he estat remenant ninots durant una estona no podia marxar amb les mans buides així que m’he comprat un fantàstic Playmobil fontaner de tamany especial (una mica més petit del normal) que com és lògic he col·locat al lavabo, on sinó? El graciós ninotet val ni més ni menys que 2′5€, he dubtat però crec que m’ho puc permetre.

Ja que hi era he aprofitat per comprar també una Moleskine que fa temps que estava buscant, tot i ser un amant de l’electrònica m’encanta anar apuntant sobre paper tot allò que em passa pel cap i no vull oblidar. I realment aquestes llibretes a més de la història i el romanticisme que atresoren, són les millors del mercat, i clar, t’ho fan pagar, 10 €urets per la llibreteta.

Tornant al Playmobil, m’ha portat moltíssims records. Va ser una de les meves joguines habituals de la infància, com milers de nens i nenes catalans i d’arreu del món, ja que aquesta llegendaria firma té seguidors per tot el planeta; ninotets de 7′5cm molt senzills que només mouen el cap, els braços i les cames, i algun model mou les cames d’una en una o fins i tot els canells.

Tenen una estètica totalment pop, i el seu disseny delata que han nascut al 70. Per mi a banda de records i d’hores jugant a indis a cowboys amb el Fort de Playmobil, són petites obres mestres de popart.

La curiositat: El tunning de clicks també existeix!

4 comentaris a “Els clicks de Playmobil”

  1. Rei Nicotxan ha dit:

    Entra un click de Playmobil al Saloon del Fort de Playmobil i es dirigeix a la barra. Després d’escupir a l’escupidera que hi ha al terra al costat de la barra, li diu al cambrer:
    - Posa’m una copa
    I el cambrer pregunta:
    - De què la vols?
    I el click li diu:
    - M’és igual, me l’acabaré tirant per l’esquena

  2. utopiq ha dit:

    Acte seguit va entrar un G.I.Joe al Saloon, se’n va fotre de tots els clicks:
    :twisted: : Colla d’estàtics, no podeu ni rascar-vos els collons!

    Sense ni pensar-s’ho un segon tot el clan Playmobil el van agafar i el van lligar a la columna de fusta, mentre el feien servir d’escopidor li van dir:
    :cool: : Veus de que et serveixen tantes articulacions? A nosaltres és impossible que ens lliguin ni mans ni peus, burro!

  3. Albert ha dit:

    Hola, he llegit per casualitat el teu text. Només volia fer-te un aclariment; quan Playmobil posa “special” en aquestes caixetes de 2,50 euros no es refereix al tamany. Aquests són del mateix tamany que qualsevol altre Playmobil. Aquest terme, pot deure’s al preu que consideren que és bo o a que són caixetes que són complementàries de les temàtiques Playmobil.
    Salutacions.

  4. utòpiq ha dit:

    Benvingut Albert i gràcies per l’aclariment.

    Tan aviat com pugui compararé un click especial amb un de normal a veure si tal i com dius són exactament de la mateixa mida ;)

    Afegit: Comprovat, la mida és exactament la mateixa.

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.