Estic com l’Enjuto Mojamuto el pitjor dia de la seva vida


Fa uns dies em van petar els ports USB de l’ordinador, vaig pensar que ja ho solucionaria quan tingués una estona. Ahir se’m va suicidar la connexió, això sí que és greu, no em puc connectar a Internet! Em sento com l’Enjuto Mojamuto en el pitjor dia de la seva vida.

Igual que ell ja ho he provat tot. Qüestió del router de l’encaminador no és, un altre ordinador de casa (des del que escric això) funciona correctament. Tampoc és que s’hagi desconfigurat res per art de màgia bítica, ho he provat i reprovat, i el resultat és el mateix; arrenqui en Ubuntu GNU/Linux o Windows XP, la cosa no rutlla.

T’estàs fotent de mi oi? Té conya que un enginyer informàtic tingui l’ordinador inutilitzat, no? Doncs sí, als informàtics també ens passen aquestes coses, almenys a mi. Cagunjudesiscariot!

Actualització del divendres 23 de novembre: Sempre s’ha de començar pel començament i de les primeres coses que hauria d’haver provat és el cable, resulta que el #$%&@! cable de xarxa del meu ordinador a l’encaminador, així perquè sí, ha dit prou i ha deixat de funcionar. El curiós és que hi havia connexió amb el router, però està clar que no del tot correcta. Per fi podré tornar a xatejar amb la meva ciber-nòvia.

9 comentaris a “Estic com l’Enjuto Mojamuto el pitjor dia de la seva vida”

  1. minyu ha dit:

    Doncs jo soc enginyer informàtic i no és q tingui l’ordinador inutilitzat… és q directament ja no en tinc… ja em passo masses hores davant la pantalla durant la jornada laboral.

  2. L'illa dels monstres ha dit:

    molt gran l’enjuto!! i aquest capitol apoteosic ha passat ja a ser venerat per tota la muchachada, convertint-se en un gag de culte a tots els nivells!

  3. utopiq ha dit:

    Tu minyu, ets una rara avis. T’has format com a enginyer informàtic i no tens les ganes o la necessitat de tocar un teclat fora de les hores de feina? Confessa! odies la informàtica, només volies ser analista/programador per dominar el món i forrar-te! (molt millor si t’haguessis fet banquer)

    L’illa dels monstres, doncs sí, aquests de Hora Chanante/Muchachada Nui ja són de culte. Amb l’Enjuto crec que ens ha robat el cor als que sí ens passem hores davant l’ordinador després de la feina. I el vídeo aquest, és convertirà en clàssic per explicar l’angoixa que molts hem sentit alguna vegada.

    PD: m’he passat tot el dia fora i continuo sense connexió :(

  4. minyu ha dit:

    Òbviament el meu objectiu a la vida és dominar el món, però això no té res a veure amb ser enginyer informàtic.

    M’agrada la informàtica des de sempre, però les meves necessitats queden cobertes durant les hores de feina, i no tinc cap ganes de tocar un teclat a casa. Prefereixo tocar-me altres coses.

  5. utopiq ha dit:

    Precisament minyu! Em diràs que mai t’ha ajudat a tocar-te un ordinador? bé, més concretament el que hi aparegui per pantalla…

  6. Blog de l’Aniol » meme: personalitat blogger ha dit:

    […] utupia […]

  7. isaac ha dit:

    Quina merda, no va el vídeo…

  8. isaac ha dit:

    minyu vols dominar el món i estàs quedant com un miserable pajiller, fés-hi algo.

  9. utopiq ha dit:

    isaac, com que no va el vídeo? Això és que YouTube t’ha bloquejat la IP per excessiu consum de vídeos, més de 100 al dia és perjudicial segons el Comissionat Europeu de la Salut Bitològica.

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.