I Santes Pasqües

Senyores i senyors me’n vaig al Pirineu. I, bàsicament, ho dic perquè el blog no s’actualitzarà fins dimarts, com a mínim. Des de que el vaig estrenar serà el primer cop que el deixaré tants dies sense ni escriure, ni llegir d’altres blogs, ni mirar el correu, ni sentar-me davant l’ordinador!!

Ja m’anirà bé això, desconnectar: res de feina, res de UOC.

Com ja he dit no penjaré cap nou apunt, els que tinc en “esborrany”, que s’esperin que ja tindran el seu moment per florir. Com que no tinc cap cool gadget que em permeti buscar una xarxa Wifi i connectar-m’hi, ni penso buscar cap cibercafè abandono la Xarxa durant uns dies. Tractament de xoc.

Vaig amb els amics a Vilallonga de Ter, a la Vall de Camprodón. Ja hi vam estar l’any passat i ens van agradar els pobles i el paisatge de la zona, i no s’hi menja pas malament.

Espero que els que llegiu això també pugueu gaudir d’uns dies per fer el que us roti. Si us quedeu per casa i us voleu entretindre podeu donar-li un cop d’ull al nou i esperat, per alguns, servei de Google, el flamant Google Calendar.

I si després d’això us queda temps per perdre, aquells que encara no l’hagin descobert poden admirar l’obra mestra que es convertirà en la canço de l’estiu. Si algú és capaç de mirar-se i escoltar el video 3 cops seguits i no repetir la tornada cap vegada es mereix la meva admiració, tristament jo no he pogut fer-ho…

Les fotos no són meves.

2 comentaris a “I Santes Pasqües”

  1. Aquesta hauria de ser la cançó de l’estiu | utupia ha dit:

    […] Abans de les vacances de Setmana Santa comentava d’esquitllèbit quina podria ser la cançó de l’estiu, i que segurament ho acabarà siguent. […]

  2. Stencil l’enterramorts | utupia ha dit:

    […] Revisant fotografies n’he trobat una altra de curiosa que vaig fa uns mesos. Aquesta pintada que veieu la vaig trobar a Vic quan vaig passar-hi per les vacances de Setmana Santa. […]

Deixa el teu comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>