De visita pel sur

Castell de Belalcázar

Aquesta setmana vaig començar vacances, he estat de viatge, de visita als orígens de l’arbre genealògic patern, Andalusia.

Volia escriure dient-ho per a que no semblés que això quedava en estat de semi-abandó però no vaig poder. Havia de fer els preparatius per a fer uns 2.000km en cotxe, entre anada i tornada. Això també m’ha endarrerit algun apunt que volia escriure, així que a mida que pugui aniran veient la llum, tot i que la setmana vinent m’espera un altre viatget (aquest any, per fi, m’he pogut permetre unes bones vacances).

El castell que veieu a la foto es troba a Belalcázar, i és un dels llocs que vam visitar. Si cliqueu als enllaços podreu veure algun dels altres paratges per on vam passar, o per exemple les temperatures que vam arribar a soportar -més caluroses però sense sensació de xafogor-.

La única capital on vàrem estar va ser Córdoba, amb un centre històric preciós i una mesquita impressionant (des de la reconquista n’hi diuen catedral).

En definitiva paisatges secs, pobles amb encant i moltes Ferias, carreteres interminables i una bonica ciutat. Un viatge curt però intens.

3 comentaris a “De visita pel sur”

  1. Palmfest i embolica que fa fort | utupia ha dit:

    […] Gener 2006 « De visita pel sur […]

  2. Uns dies a l’Àfrica | utupia ha dit:

    […] La setmana passada vaig estar quatre dies de visita per Andalusia, i en els que seran els últims dies de vacances me’n vaig amb la mateixa companyia a Gàmbia. Demà agafem l’avió del que serà el nostre primer viatge a aquest continent. […]

  3. ¡Andalúz! ¡Andalucía tu nación, España tu represión! | utupia ha dit:

    […] Però remirant les fotografies de quan vaig estar a Còrdova he trobat aquesta perla que demostra que no només aquests pobles i el gallec tenen sentiments identitaris propis. […]

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.