Les professores calentes

Seguint una de les recomanacions d’en Siknus, em topo amb un blog on la seva autora es defineix de la següent forma:

La Mireia: Sóc jo, vaig néixer al 1980, sóc profe de socials, que vaig aprovar “opos” al juny de 2005, votaré NO a l’estatut i m’agrada la política, la fideuà, el sexe i llegir, i vaig votar a Esquerra a autonòmiques del 2003 i Convergència a generals del 2004, no m’agrada empassar-me segons quin semen i el meu cony es diu “carlitos” en la intimitat.

Tal i com ens diu a la seva recomanació és un blog divertit i morbós, i després d’haver-hi perdut una estona, original, afegiria jo. A més, no coneixia cap blog en Català de temàtica eròtica que m’hagi semblat interessant, tot i això més que excitar fa riure, en el millor sentit de la paraula. Sense oblidar el missatge polític, que no amaga pas.

Així que emulant les recomanacions divendrils (recomanacions divertides/picants típiques de divendres) d’altres blogs i estrenant secció, us enllaço el blog de la Mireia. Apa, a passar-ho bé!

14 comentaris a “Les professores calentes”

  1. Mireia ha dit:

    He sabut pel Siknus que parlaves del meu blog, moltíssimes gràcies per recomanar-lo, utupia

  2. Utopiq ha dit:

    Gràcies a tu per les entretingudes lectures ;-)

  3. JOrdi ha dit:

    Jo tb segueixo les recomanacions del Siknus, XDDDD.

    Q vagi b!!

  4. berbe ha dit:

    Gracies per la recumanació!

  5. Utopiq ha dit:

    A disposar!

  6. eliminat per l'administrador ha dit:

    LA MIREIA ÉS TONI IBÀÑEZ

  7. Roi Mph ha dit:

    Hola,
    Jo també sóc un fan del bloc de la Mireia. Barreja magistralment l’humor-pseudo-eròtico-festiu amb la política i tracta també temes socials com la situació dels mestres etc…molt fresc i divertit…de fet, m’agrada tan que, (ojo, amb el seu permís) li he fet fer un “cameo” al meu bloc.

    slts
    Roi

  8. Utopiq ha dit:

    He eliminat el nom del l’autor del comentari #6 ja que segons m’han confirmat el nom i la web a la que enllaçacen pertanyen a una altra persona.

    Deixo el comentari perquè no es digui que vull manipular res, però es veu clar que actuant d’aquesta manera es perd la credibilitat i que a més no serveix de res fer afirmacions que no es poden demostrar.

  9. dessmond ha dit:

    Perquè no passeu olímpicament de la brega Mireia-Ibañez?
    Com més s’en parla, menys podem llegir el blog de la Galindo, que és el que realment té interés. Total per una qüestió soberanament xorra.

  10. Utopiq ha dit:

    A cap dels dos implicats els sembla una qüestió xorra.
    En qualsevol cas, segurament tens raó Dessmond, millor que deixem refredar el tema i cadascú es dediqui a escriure d’allò que li agrada.

  11. Diferències entre menjar-se un penis i un txitxi | utupia ha dit:

    […] Per celebrar l’arribada del cap de setmana res millor que una recomanació divendril, i és la d’escoltar les sabies paraules de la Mireia, que explica com es menja un penis i un txitxi. […]

  12. I la Mireia Galindo és… | utupia ha dit:

    […] I la Mireia Galindo és… Gorka Limotxo! […]

  13. Deu peus a la galleda | utupia ha dit:

    […] Em vaig equivocar suposant que l’autor era el Gorka Limotxo, i així ho explica la Mireia (o ells/elles, els autors del blog i dels que encara en desconeixem l’identitat) al darrer apunt que ha publicat, en que dóna algunes respostes però no totes: […]

  14. Finalment la Mireia es desenmascara | utupia ha dit:

    […] La coneguda blogaire Mireia Galindo, que barrejava política i sexe al seu afamat blog, finalment ha revelat la seva identitat. […]

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.