Pel maig cada dia un raig

…de sol, i els divendres -sempre que pugui, clar- un bon menú d’informalitat descarada on forma d’apunt divendril:

D’entrant hi ha una tapa de Mario, amb bolets saltejats a l’aroma dels records d’hores perdudes. Tot això recomanat per la Cristina M.

De primer un d’aquells videos graciosets de can TuTub que ens recomana en Núñez. Ah! i no us passeu, que ja sé que és viciós, peró tot cal fer-ho amb mesura.

De segon, un plat ben fort: formigues amb esperma. És la recepta que ens fa la professora Mireia Galindo, tot i que a ella tampoc li agrada gaire.

I de postres, unes felicitacions: per molts anys.

T’has quedat amb gana? Doncs berena’t una pel·lícula. Si no has llegit el llibre El Codi Davinci i vols saber de que parla tothom ves-hi, si l’has llegit i tens curiositat o vols passar una estona pots anar-hi, però si vols veure una bona pel·lícula aquesta NO és l’adequada (ja ho he comprovat en primera persona i li poso un 5).

2 comentaris a “Pel maig cada dia un raig”

  1. Mireia ha dit:

    La formiga ho destrossava tot, que hi ha barreges que no fan pofit, en fi que m’agrada mes la fideuà, francament. Petons, Utopiq.

  2. Calces | utupia ha dit:

    […] Som divendres, i no us tinc preparat un bon menú com el de la setmana passada, però anar de cul és el que té… […]

Deixa el teu comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>