Mentos + Coca-Cola

Aquesta és l’anotació que dóna la raó a tots aquells que m’han dit algun cop Ets com una criatura.

Fa ja alguns mesos em van comentar que al programa del Buenafuente havien fet un experiment amb els famosos ingredients Mentos i Coca-Cola. Em va recordar el de la Coca-Cola amb Baileys, que també he provat de fer i es compleix (pel que he sentit, ara ja no perquè han canviat la fòrmula del Baileys per evitar intoxicacions estomacals).

Ja havia vist algun video per la Xarxa, però em va picar la curiositat de fer-ho jo mateix; sí, és una immadura tonteria com qualsevol altra. Així que dit i fet, aquí en teniu el resultat, res espectacular però curiós.

Si no ho heu vist mai o us pica la curiositat podeu clicar per reproduir el vídeo, o anar al seu enllaç o descarregar l’original que he penjat (pesa unes 5Mb).


Si voleu veure més penjats perdent el temps de la mateixa manera, només cal passejar-se per can YouTube.

4 comentaris a “Mentos + Coca-Cola”

  1. Mireia ha dit:

    I després diuen que jo estic com una cabra, i aquesta coca cola sí que devia ser dolceta.

  2. Utopiq ha dit:

    Aquesta CocaCola és dolça però no tant com altres coses… la normal perquè és light. Vaig triar light perquè en algun video que havia vist semblava que donés més bon resultat.

  3. Jordi Borràs ha dit:

    Ja esteu ben penjats… ‘¬¬

  4. Coca-Cola + Mentos | siknus.cat ha dit:

    […] Fa un temps l’Utopiq va fer un experiment cocacolamentostístic que va posar al seu bloc. I com ell, molts d’altres també han fet el seu propi vídeo. El fenòmen s’ha anat estenent fins que ja hi ha autèntics professionals que es dediquen a fer vídeos de l’experiència. A Pixelydixel en van destacar un dels més emblemàtics: […]

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.