Fot-li canya al Firefox 3!

Download Day 2008

Has participat algun cop en algun rècord? Doncs avui és el gran dia, des de fa una horeta i durant les 24h hores posteriors a les 19.00h d’avui dimarts dia 17 hora catalana podem assolir un nou Rècord Guinness descarregant el flamant Firefox 3 arreu del món mundial, no salvarem la humanitat però he sentit rècords bastant més inútils.

Pel que diuen, el Firefox 3 té més de 15.000 millores que el fan més segur i ràpid; i per si no n’hi havia prou, a més és intel·ligent i elegant. Que més es pot demanar?

Jo vaig a veure si ja s’ha descarregat del tot i ràpid a provar-lo!

Actualització 20.01h: Sembla que el rècord s’aconseguirà amb tota probabilitat, els servidors no donen a l’abast i de tant en tant cauen per sobrecàrrega de baixades…

Afegitó al dia següent: Finalment hi han hagut 8.360.095 decàrregues i a falta de confirmació oficial, s’ha assolit la fita. El que he provat fins ara de la nova versió m’ha agradat força, m’arrenca més ràpid i em consumeix menys RAM i visualment és més atractiu. M’ha fet gràcia un detallet, quan selecciones un text i l’arrossegues per a enganxar-lo el desplaça amb certa transparència, curiós.

També m’ha deixat ben content un canvi de la versió catalana de Firefox, ara com a motor de cerca de definicions enlloc de dur el diccionari de l’Enciclopèdia Catalana du el de l’Institut d’Estudis Catalans, més complet i sobretot més ràpid.

Confirmat! A dia 3 de juliol he rebut un correu-e de Mozilla que confirma la xifra rècord de 8,002,530 descàrregues en un dia, fins i tot m’han donat un certificat com a participant!

4 comentaris a “Fot-li canya al Firefox 3!”

 1. jodido_por_akismet ha dit:

  No va !!!! Cabrons ! Va, joder, va !!!

 2. utopiq ha dit:

  Suposo que a hores d’ara ja l’has baixat i tastat :P

 3. Pep ha dit:

  No té res a veure amb aquesta entrada, però mira…
  Felicitats!

 4. utopiq ha dit:

  Ieeeeeeeep, moltes gràcies Pep!

  Ja et dic ara que jo no sóc tan cortès com tu i tot i que ho intentaré difícilment hi pensaré el març vinent :P

Deixa el teu comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>