Ja estan aquííííí

ubuntu

Ja m’han arribat els CD que vaig demanar de l’Ubuntu.

Com ja vaig comentar, els vaig demanar a la web oficial de la distribució, si algú en vol em sembla que encara se’n poden demanar; te’ls envien de forma totalment gratuïta a casa.

En vaig demanar 10 de l’edició per a PC -sigui processador Intel o AMD-, ja n’he repartit 3 i un me’l quedo per mi. Així que de moment me’n sobren 6.

Si algú no pot demanar-ne a l’adreça que he enllaçat i vol que li envïi un a casa que me’l demani a utopiq[arrova]utupia punt com. Jo provaré el meu quan em pugui comprar un nou disc dur on instal·lar-lo, espero que aviat.

Per cert, és força interessant per a porucs la opció LiveCD que permet el mateix CD d’instal·lació. Aquesta opció et permet posar el CD quan arrenca l’ordinador i que així s’executi l’Ubuntu sense haver d’instal·lar-lo i veus que et sembla, el següent cop que reinicies l’ordinador ja tornes a tenir el teu sistema habitual.

2 comentaris a “Ja estan aquííííí”

  1. isaac ha dit:

    Jo ja en tinc instal·lat, la versio de 64 bits.

    Això del LiveCD és una passada. A part de poder-lo provar, la instal·lació es fa des del sistema operatiu ja arrencat i no amb la típica pantalla de 8 bits de les instal·lacions de les distribucions de linux. Un punt més per fer-lo encara més “fàcil” i “atractiu” per a nous usuaris.

  2. Utopiq ha dit:

    Jo encara no, no tinc ni temps ni espai al disc :(

    Així que explica’m. Quan arrenques, sempre ho fa carregant el sistema i partir d’aquí intsal·les si vols?

Deixa el teu comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>