Picasa en Català

PicasaUn programa de descàrrega gratuïta que us garanteix que les vostres fotos estaran organitzades sempre.

Picasa és un programa que us ajuda a trobar, editar i compartir en un instant totes les fotos que hi ha al vostre ordinador. Podeu començar utilitzant Picasa per extraure fàcilment les fotos de la vostra càmera. A partir d’aquest moment, cada cop que obriu el programa, ell buscarà de forma automàtica totes les vostres fotos (fins i tot les que havíeu oblidat que teníeu) i les ordenarà dins d’àlbums visuals organitzats per data i amb uns noms de carpeta que reconeixereu fàcilment. Podeu arrossegar i deixar anar els vostres àlbums i crear etiquetes per establir grups nous.

Això és Picasa, i a Dirson m’he assabentat que des d’ahir està disponible en Català. Personalment, ja l’havia provat però a partir ara quan els amics em preguntin per un programa senzill i fàcil d’utilitzar ja podré recomanar-los un programa que els parli en la seva llengua. Així que tots aquells que utilitzin MS Windows ja poden descarregar-lo i instal·lar-lo gratuïtament.

Un comentari a “Picasa en Català”

  1. Un any de blog | utupia ha dit:

    […] M’ha fet gràcia rellegir-me el primer que vaig escriure, on parlava d’una sèrie manga que en el seu moment em va fascinar. Durant el mateix mes, el costat més bitològic comentava una imatge relacionada amb el Firefox i també l’aparició de Picasa en català. […]

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.