Protegeix-te amb Firefox

Protegeix-te amb el FirefoxAquesta imatge si que m’agrada. Es poden veure moltíssims botons o imatges per la xarxa anunciant Firefox, però de tots els que he vist fins ara aquest que he trobat en un comentari del blog de Martin Varsavsky és sens dubte la més original i explícita de totes.

Un comentari a “Protegeix-te amb Firefox”

  1. Un any de blog | utupia ha dit:

    […] M’ha fet gràcia rellegir-me el primer que vaig escriure, on parlava d’una sèrie manga que en el seu moment em va fascinar. Durant el mateix mes, el costat més bitològic comentava una imatge relacionada amb el Firefox i també l’aparició de Picasa en català. […]

Deixa el teu comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>