Catalunya 5 - Espanya 3

Catalunya 5 - Espanya 3

La notícia ja queda antiga perquè la selecció catalana de futbol sala avui mateix ha perdut contra Argentina, però el fet no deixa de ser remarcable i una fita que pot ser recordada com el primer partit en que la selecció catalana s’enfronta a la selecció espanyola.

El partit té triple cirereta, en primer lloc el fet de que s’enfronti Catalunya contra Espanya. En segon lloc el resultat, que podria ser el de menys però el 5-3 també cou. I per acabar-ho d’adobar quan va ser el torn dels himnes, primer va sonar els Segadors i enlloc de l’himne espanyol va sonar l’anglès God Save the Queen, i com trobo totalment normal els jugadors espanyols es van negar a jugar fins que no sonés el seu himne, embolica que fa fort!

El més divertit de tot plegat, com d’altres també diuen, és veure com els hi pica als conspiranoics de El Mundo o com inconscientment els propis representants del PP reconeixen com a realitats diferents Catalunya i Espanya quan el que volen és intentar fer creure el contrari: Ni Catalunya ha d’enfrontar-se a Espanya ni Espanya a Catalunya.

El que els hi costa d’entendre és que precisament no hi ha cap problema en que s’enfrontin de la mateixa manera que ho fan les diferents seleccions del Regne Unit. Serà que tenen por de que finalment es conegui internacionalment que no tots els ciutadans de l’estat espanyol es senten seguidors de la Rojigualda.

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.