Decapitem als Pare Noel!

santaklaus

Com ja vaig proclamar l’any passat en aquestes dates: Visca el Tió i visca els Reissos! I ja posats hi afegiria: Cagun la Santa Klaus i son Pare Noel!, i perquè no? Mori el Borbó! (de reis, només m’agraden els mags) I com podeu veure algú altre també diria: Decapitem al Pare Noel!

La foto que podeu veure és de Vinyols i els Arcs, i he de reconèixer que conec força bé al que l’ha penjat, sé de bona tinta que és un ferm seguidor de les tradicions catalanes i no dubto que ell mateix va ser qui va cometre el cru però justificat acte d’arrencar-li el cap a aquest ridícul home gros i disfressat, que irromp a les llars catalanes sense cap mena de permís.

Ara ja només quedaria que algun altre tradicionalista radical faci una gira per les comarques del país decapitant les esgarrifoses, lletges i barates imitacions de peluix del Noel dels pebrots que pengen per les façanes. Qui s’anima?

2 comentaris a “Decapitem als Pare Noel!”

  1. Tercer aniversari | utupia ha dit:

    […] Fent un petit repàs, durant aquest tercer any de vida del blog (ja se’m fa grandet): vaig tenir l’oportunitat d’assistir a la trobada de la Catosfera (per cert, la Catosfera ha mort?), vaig divagar sobre els urinaris i els lavabos amb llums vermells, em vaig cagar en TV3, per primera vegada vaig participar en un rècord, vaig maleir la Roja i m’ho vaig menjar amb patates, també hi hagué de temps per fer una miqueta de conya, crítica i fins i tot lascívia,vaig continuar parlant de cinema, vaig comentar la nova joguina que em vaig comprar, a més d’atrevir-me a fer recomanacions anticrisi i d’estalvi, vaig animar a decapitar pares Noel, i algunes cosetes més. […]

  2. decapitem als pares noels ha dit:

    ooitant! decapitem als pares noels!

    ||*|| visca catalunya

Deixa el teu comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>