Lo cacao de la FACAO

Encara tenia correus pendents de llegir d’aquesta Setmana Santa passada, i entre ells me n’he trobat un digne de mencionar. Els Mireia Galindo, m’han enviat l’enllaç d’un blog, Lo cacao de la FACAO, que ha nascut per donar a conèixer uns fets greus ocorreguts a la Franja de Ponent i que desgraciadament han silenciat els mitjans catalans, o n’havíeu sentit alguna cosa a la ràdio, televisió o diaris?

Aquest són els fets explicats per ells mateixos:

Avui, 6 de març de 2008, ha estat un dia especial, perquè gràcies als blaveros de la Franja hem conegut els budells de l’Estat. Fa un temps, vam dir públicament que la FACAO era una larva de l’extremadreta violenta a la Franja. No ho fèiem perquè ells pensen diferent de nosaltres sobre la llengua catalana. Ho dèiem perquè han promogut la violència, es manifesten amb partits d’extremadreta, s’associen amb altres grups violents i han pertanyut a partits que neguen els mínims principis democràtics. No era tonteria. I la conseqüència d’aquella denuncia és que, de moment, nosaltres hem patit un judici, una detenció policial, una retenció a calabossos i una confiscació de mòbils i informació personal per temps indeterminat. Ara és la millor oportunitat per a que defensem la nostra denúncia pública i la fem arribar a tots els racons, allà on volen que callem.

En el seu dia, quan en van parlar al blog de la Mireia ja vaig dir-hi la meva i també vaig mostrar el meu suport a la causa del nou blog. Però no ho havia publicat i crec que com més siguem els que ho donem a conèixer molt millor, tant de bo serveixi per a rescabalar el flagrant oblit que han patit per parts dels mitjans del Principat.

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.