OPA OPA, OPA OPA

endesa.on

Que no s’ha dit de la famosa OPA de Gas Natural a Endesa? Res.
Poc podria afegir doncs a part de la opinió personal que tinc sobre aquest tema.

Els que si que han fotut cullerada (entre molts d’altres bocamolls) són el cap de la CEOE, José M. Cuevas, amb la seva, ja popular frase, Esta és una OPA a la catalana, con el poder de su lado y con poco dinero; cosa que se les da muy bien.

Una altra de les declaracions memorables va ser la de la il·lustrísima presidenta de la comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, quan va anuciar que Es una mala noticia para la Comunidad de Madrid que la sede de una empresa eléctrica que es multinacional y que es una de las grandes empresas españolas multinacionales se traslade fuera del territorio nacional. Qui és ara la separatista??

I un altre que n’ha deixat anar una de bona és un ex-ministre del PP, l’Arias Cañete, (no he trobat cap enllaç amb les declaracions), que va dir Prefiero que antes la compren unos alemanes que unos catalanes. I això ho va dir fa bastants mesos. No us sembla sospitós???

Doncs bé, el que realment volia comentar és sobre la campanya publicitària amb que Endesa ha farcit totes les cadenes (Gas Natural també s’ha deixat veure). Si us hi vau fixar la paraula clau era ON, apareixia continuament, se suposa que com a metàfora d’energia o quelcom semblant. Però pensant en la situació actual, en que una companyia alemana de nom E.ON, competeix per la compra amb la catalana Gas Natural sembla sospitós. Sé que sembla paranoïc, probablement ho sigui, però a mi em passa pel cap que sigui publicitat subliminal per als accionistes.

Per a mostra, vegeu a la foto com es veia la publicitat a la web d’Endesa fa uns dies, la E d’Endesa i l’ON de l’anunci… E.ON, fins i tot els ON que surtien formaven un cor!

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.