Palmfest 2007, rectificar és de savis

Web del Palmfest 2007

Des d’ahir dijous i fins diumenge es celebra a l’Hospitalet de l’Infant la segona edició del Palmfest. M’encantaria poder anar-hi qualsevol de les 3 nits de festival que queden comptant la d’avui, si tot va bé com a mínim avui baixarem uns kilòmetres a tastar l’original proposta dels de l’Hospitalet per aquesta nit.

En pensar en el festival ràpidament em va venir al cap la polèmica que hi va haver farà un any en aquest blog amb gent de la organització i el mateix director del Palmfest, per les crítiques que jo vaig fer a la seva web.

Automàticament vaig teclejar l’adreça i em vaig fer una repassada per veure si les coses havien millorat respecte un any ençà. I la veritat és que si que ha canviat.

Ara ja es pot consultar la informació sobre l’allotjament en català, també la informació dels artistes (que no és massa) i inclús hi ha nota de premsa en català, tot i que fa un any el seu director deia que no era necessari perquè anava dirigit a professionals. En qualsevol cas, aplaudeixo les millores.

Encara queda algun petit error per corregir que ja van experimentar l’any passat, com que no han traduït l’enllaç al fòrum -apareix com a FORO- i en clicar a col·laboradors es converteix en colaboradores. Podríem dir que són detalls sense importància que de ben segur que per l’any vinent hauran arreglat.

Pot sonar pedant, però crec que la petita discussió que hi va haver amb la organització ha servit perquè aquest any s’hagin posat les piles en l’elaboració de la pàgina en versió catalana. Sigui pel que sigui me’n alegro que cada cop més es prenguin seriosament als usuaris o assistents catalanoparlants.

Actualització de les 20.06h

Estava donant l’últim cop d’ull al cartell d’artistes i al recarregar la pàgina m’ha aparegut un apartat inicial de notícies d’última hora. Quina decepció, les Noticias / Noticies / News només estan en castellà, un altre cop que donguin pel sac al català, es pot apreciar a la imatge. Si el que volen és fer-ho en una llengua internacional, ja de pas que ho facin en anglès.

Afegitó: Al final vaig anar-hi el divendres, l’entrada valia 6€ però pagava la pena, bona música pop en un entorn molt millorat respecte l’any passat: qualitat de so, escenari, servei de bar..

4 comentaris a “Palmfest 2007, rectificar és de savis”

  1. kk ha dit:

    Vete a cagar tontodlkulo!!!!!!!!!!!!
    Dejate de gilipolleces y valora los festivales x otras cosas.

  2. utopiq ha dit:

    Prrrrrt, mira, ja m’he cagat, li envio el pastís a casa Sr. KK?

    Va, parlant seriosament, que no ho veu Sr. KK que deixant un comentari amb aquests insults i ortografia, els seus arguments perden tota la credibilitat o força que podrien tenir?

    Jo finalment vaig anar-hi el dissabte i m’ho vaig passar força bé, però si veig coses que no em semblen correctes, ho diré ara i sempre. I a qui no li agradi, com a vosté, té dues opcions: posar-hi remei o posar-s’hi fulles.

    I per cert, no li sembla que curiós, Sr. KK que a vosté no li importi com es valora el català, tenint en compte que és castellanoparlant? No pensaria diferent si els menyspreat fos el castellà?

    No deixi de visitar-nos Sr. KK, fins la pròxima ;)

  3. siknus ha dit:

    XDDDDDDDDDDD Quina perla en KK.

  4. utopiq ha dit:

    Sí, però amb tants culs i caques deu ser una perla negra :lol:

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.