Pau Gasol, el nacionalista

En Xavi, un amic, m’envia per correu-e això:

Pau Gasol, el famós jugador català de bàsquet nascut a Sant Boi, a fet unes declaracions que són per sucar-hi pa. Ha dit:

No sé si me gustaría que Catalunya jugase un mundial, porque la selección española es la nuestra de siempre y no sé que repercusión podría tener una situación tan delicada para todos: que un trocito que forma parte de España se quisiera independizar o tener una selección.

I en relació a l’Estatut, Gasol considera que Espanya s’està dividint: …desde arriba, desde abajo y desde todos los puntos. España tiene que mantenerse conjunta y fuerte como país.

I jo que em pensava que era dels nostres!

Doncs si xiquet, per a mi també és una decepció escoltar aquestes paraules. Més que res el comentari de la selecció, perquè el de l’estatut ja és d’ignorant, és no saber del que parles.

En les mateixes declaracions va dir:en la política es difícil entrar si no eres un experto. No Pau, no cal ser un expert però si saber del que parles, i no fer-ho des de la desinformació que sembla que t’arribi als EEUU.

De totes formes, està clar que en Pau té les idees clares: és nacionalista, nacionalista espanyol. Que cadascú pensi com vulgui, almenys és sincer i ara sabem de quin peu calça.

Tot això i alguna coseta més la podeu trobar a l’article que el Xavi m’ha enllaçat.

31 comentaris a “Pau Gasol, el nacionalista”

  1. isaac ha dit:

    “Es la nuestra de siempre”: gran argument.

    “Trocito que forma parte de España”: gran definició de Catalunya. La podrien haver tingut en compte per humiliar-nos encara més amb l’estatut.

  2. Utopiq ha dit:

    Si, no m’he posat a analitzar frase per frase el que ha dit el de Sant Boi perquè es supera a cada tonteria que diu. Ara som un trocito.

  3. Pep ha dit:

    Qui paga mana, xiquets. Amb la morterada que li deuen haver deixat anar per jugar amb la selecció nacional de l’imperi-on-no-es-pon-mai-el-sol, ara no pot mossegar la mà que l’alimenta. Si jo tingués les butxaques plenes… mmmm. No, jo em faria de la selecció andorrana. Visca Andorra! Veus? Això no et deixa mal gust de boca quan ho dius xDD

  4. Utopiq ha dit:

    No en té prou amb els de la NBA i patrocinadors?

  5. polromeu ha dit:

    No et perdis el que diu al respecte en Javi Moya a …hmmm…, impagable.

  6. Utopiq ha dit:

    Ja m’imagino que deu dir, però fa temps vaig decidir no llegir res d’aquest personatge (per dir-li d’alguna forma), em provoca vomitera.

  7. bL1 ha dit:

    el puyol almenys no es mulla

    http://bardelcule.blogspot.com/2006/09/acoso-puyol_03.html

  8. jijiji ha dit:

    haha, deberien fusilà a los que no sean nacionalistes catalanes. el mund serie much mes feliu, no te jod

    (and, si habl català!)

  9. Utopiq ha dit:

    Si les tonteries del Gasol serveixen per a que un curt de gambals intenti aprendre català encara que sigui sense encertar-ne ni una, ja es poden donar per útils les declaracions.

  10. Tondo Rotondo ha dit:

    Amb aquestes declaracions… m’ha caigut l’ànima als peus! És un espanyolàs.

  11. David ha dit:

    Jo ja les havia llegit aquestes declaracions. És trist que algú que ha nascut aquí i és català pensi així… Però bé, què hi farem? És la seva elecció.

  12. keresito ha dit:

    Quina pena el Pau Gasol i les seves declaracions d’espanyolisme ranci i amb tuf de franquisme… per a mi, des de ara mateix, que el bombin! I el germanet que mai torni al Barça, si usplau! Com sempre passa, l’enemic també el tenim a casa… quin fàstic!

  13. naisioxerloro ha dit:

    Hi.
    Good design, who make it?

  14. utopiq ha dit:

    Thanks a lot naisioxeloro, I did it myself.

    Tinc seriosos dubtes de si aquest comentari és SPAM o no…

  15. MQL ha dit:

    Per si fos poc tot això, sembla ser que a l’estadi dels Lakers sonen els inefables Estopa, també nacionalistes (com en Pablo Gasol, és clar!).

  16. utopiq ha dit:

    MQL, ho has d’entendre, el català no té bona sonoritat al “Staples Center”.

  17. Nekyo ha dit:

    Pau Gasol fot fastic pero no ser nacionalista? lo que sempre m’ha fet gracia dels nacionalistes, que siguin catalans o espanyols es que son fascistes…
    jo soc andorrà i hem sento català pero puc entendre que algu es senti espanyol, per molt qu’hagi nascut a catalunya
    si haguessiu nascut a madrid serieu franquistes… segur, i es una pena

  18. asdf ha dit:

    mmm,

    alguns fusileu en Gasol diuent que fastic, que si és l’enemic i no sé que cosa més per què ha fet unes declaracions segons el seu criteri… això em sona a quan en la època franquista es treien d’enmig els catalans que no sentien Espanya com seva…

    Amb aquesta ideologia jo pensaria que el vostre enemic sou vosaltres mateixos…

  19. Carles ha dit:

    Animo, Gasol. En la final de la NBA, si, señor.

  20. utopiq ha dit:

    Osti tu amb els lectors de 20minutos! Sembla que veniu aquí ben rebotats i calentets :lol:

    A veure Nekyo i asdf, sembla que els dos teniu els mateixos problemes de comprensió lectora, on coi heu vist la paraula fàstic? (sí, va accentuada) En algun moment l’he insultat? NO, l’únic que li he dit és ignorant, i no per escollir la selecció espanyola sinó pel que va dir de l’estatut. O hi esteu d’acord?

    Nekyo, si t’hi fixes bé en el que he escrit, que està clar que no ho has fet, dic: Que cadascú pensi com vulgui. Això és ser feixista? (sí, s’escriu així) Em sembla que no tens les coses clares, un nacionalista, se senti espanyol o català no té perquè ser feixista o franquista. Diria que l’intolerant ets tu.

    asdf, jo de fusell no en tinc, almenys el que tinc no mata enemics. Veig que tu també tens una fixació amb el tema franquista com el Nekyo, ja em direu a que ve. Jo no vull apartar a ningú, sinó deixar ben clar que en Pau Gasol està en contra de que existeixi una SELECCIÓ CATALANA DE BÀSQUET, i això em decepciona.

    Si a vosaltres us agrada cridar ¡España! ¡España! per mi fantàstic, però a mi no. El senyor Gasol podria fer molt per la futura selecció catalana i justament ha fet tot el contrari.

    Carles, aquesta nit sopo amb ell, li donaré ànims de part teva.

  21. utopiq ha dit:

    Novetats, en Pau diu que Ser español ya no es una excusa es una responsabilidad.

  22. marta ha dit:

    Totes aquestes declaracions de nacionalismes puñetas, me resultan sumamente superfluas, infructuosas,ya que unicamente conducen y generan sentimientos de odio y malestar,defiendo totalmente el reconocimiento de las lenguas porque esta conllevan cultura,y conocimientos, pero de ahi a defender una bandera, paso olimpicamente del tema soy ciudadana del mundo, y lo que es una vergüenza es que cada 5 segundos muere un niño… piensenlo
    Viure Catalunya i totes els pobles del mon
    Luchemos por un mundo mejor, pq otromundo es posible

  23. utopiq ha dit:

    Marta, suposo que no ets catalana i les paraules en català del teu comentari són un esforç per escriure en la nostra llengua, així que gràcies d’entrada.

    Dit això, no etzibem burrades com la que acabes de dir. Mor un nen cada 5 segons, trista dada si és certa, que no ho dubto. Però que pebrots té a veure això amb el nacionalisme? No puc ser nacionalista si moren nens de gana? Tampoc em pot agradar jugar a petanca si moren nens de gana? No puc lluitar per la salvació del cucut piulador si moren nens de gana? Si us plau Marta, no mezcles churros con meninas.

    Jo lluito per un món millor, en tot els sentits, i un d’ells és que la meva pàtria tingui estat. Perquè aquesta és la única forma de ser un país normal, de no haver de lluitar cada dia contra el poder d’un estat gran i poder viure en pau.

    Tu no te n’alegres quan guanya la selecció espanyola? Doncs jo vull fer el mateix amb la meva, la catalana. És molt fàcil declarar-se ciutadana del món, quan al teu darrera tens un Estat que defensa els teus interessos, la teva llengua i cultura, que et proporciona un passaport per poder-te moure per aquest món del que ets ciutadana i vols canviar. Si ets tant ciutadana del món que no en entens els nacionalismes (català, espanyol, etc.), declara’t apàtrida i renega del teu Estat.