Sergi López, amb 2.0 collons

Sergi López

Sergi López és un dels actors catalans amb més prestigi internacional, sobretot a França, on ha desenvolupat la major part de la seva carrera.

Divendres passat li van fer una entrevista-xat amb els lectors d’El inMundo. I com es podia esperar, sabent que en Sergi no s’avergonyeix ni amaga el seus sentiments patriòtics i independentistes (no com d’altres, colla de cagats), els habituals lectors d’aquest infra-diari l’esperaven amb el ganivet entre les dents. Al final, enlloc de parlar de Petit indi, l’última peli d’en Marc Recha, el van interrogar sobre el seu indendentisme i van acabar tallant l’entrevista abans d’hora.

Aquestes són les preguntes que buscaven la polèmica i que si a algú li van causar incomoditat és al diari espanyol, però no pas a en Sergi que va respondre sense complexes ni vergonya, sense embuts:

Visca Catalunya… ¿Lliure?
Por supuesto. La libertad es un concepto deseable para cualquier tipo de animal, vegetal o mineral.

Sergi, de que trabajo en el cine te sientes mas satisfecho? Como ciudadano ¿que opinion te merecen las posiciones indenpendentistas en Cataluña o en el Pais Vasco?
No te podría decir uno, es como si un padre tuviera que escoger entre sus hijos. En cuanto al independentismo, es un concepto que como la libertad encuentro positivo en cualquiera que sea el contexto: la independencia de los pueblos, la independencia sexual, la independencia periodística, la independencia de opinión… Es una palabra que me gusta mucho.

Hola, buenas tardes Sergi, Me gustaría saber qué le parece que algunos espectadores no vayamos al cine, ya sea español o de cualquier otra nacionalidad, como forma de manifestar nuestro desacuerdo con las opiniones políticas de sus protagonistas, director, guionistas… que de un tiempo a esta parte son tan frecuentes. Muchas Grcaias.
A mí me parece estupendo que los espectadores, los actores, los fontaneros, los jardineros se posicionen en su vida como más les plazca. Creo que cada individuo decide dónde y cómo manifiesta su desacuerdo con las cosas que ve.

A directe!cat, on he llegit la notícia, apunten que Després d’aquesta intervenció, el xat de Sergi López amb els lectors de El Mundo només va allargar-se dues preguntes més, fins arribar a les quinze, quan normalment els moderadors deixen que es facin una vintena llarga de preguntes. Suposem que els sicaris de Pedro J. van tallar-lo perquè el discurs de López no pugés de to i acabés encenent als lectors de la caverna. Ja ho diu la dita, ’si no vols pols, no vagis a l’era’.

Més Sergislópez i Alfonslópez és el que ens fa falta.

3 comentaris a “Sergi López, amb 2.0 collons”

  1. polromeu ha dit:

    “polseguera”, que sino et carregeues el rodolí !
    No per l’independentisme concret, sino per la llibertat que vol per a tots ésser viu em semblen unes grans paraules.

  2. Darmstadi ha dit:

    Que gran! Tot i així, el que més em sorprèn és que tal diari hagi donat veu a un actor amb un posicionament tant poc proper al diari. Se sabia d’una hora lluny que es parlaria poc de la pel·lícula. Una de dues, o volien deixar-lo en evidència, o la productora de Petit Indi els pagava i van prioritzar la pela als seus “ideals”.

  3. utòpiq ha dit:

    pol, jo sempre ho havia sentit tal i com està escrit de totes formes, és text c&p de directe!cat.

    I com bé dius, la llibertat per tot i tothom mai pot ser dolenta.

    Darmstadi, està clar que els ha sortit el tret per la culata.

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.