Sí o No? Engrunes o pa sec?

Sí, ho reconec, encara no se que votaré, encara no m’he decidit. Podeu dir-me: calçaces! poruc! cagadubtes! o coses més gruixides… El meu estat d’opinió el podria definir com ho fan en un blog que he trobat enmig dels comentaris de ca la Mireia (que, per cert, votarà NO):

Jo encara no sé què votaré al referèndum de l’estatut. Ho decidiré abans d’anar a votar. I ho pensaré una estona.

És un estatut millor que el que ja tenim. Si us diuen que no us enganyen. Ho fan perquè voteu que no. Però és una merda d’estatut. I si us diuen que no ho és també us enganyen. Ho fan perquè voteu que sí.

L’estatut que personalment vull és una constitució. Però em conformo amb l’estatut del Parlament de Catalunya del 30 de setembre amb el suport d’un 90% de la cambra. I l’estatut que ens fan votar és un estatut que no hi té pràcticament res a veure però que és una mica millor que el que ja tenim.

Comparteixo els arguments dels que defensen el NO, i bastant poc els dels que comparteixen el SI. Una cosa és innegable, és millor que el que tenim, però valen la pena aquestes engrunes?

No n’estic segur, per això no se si votar Engrunes o Pa sec. Si s’aprova menjarem les molles d’un estatut retallat i si no s’aprova continuarem rosegant el pa sec de l’estatut del 79 fins ves a saber quan.

El que si descarto és el blanc o l’abstenció, allí m’hi veuran. També em queda el vot nul, potser que ho faci, i en aquest cas, possiblement utilitzi la papereta que promou aquesta web.

Curiosament l’autor de les paraules que he citat ja s’ha decidit pel NO, i com ell n’hi ha molts que clamen pel NO. Però també alguns ens diuen que si.

Quan van fer la primera manifestació organitzada per la plataforma “Som una nació i tenim dret a decidir” si que hi vaig anar, en podeu veure algunes fotos. Però aquest passat dia 27 no, no podia, potser m’hagués anat bé per aclarir-me les idees…

No ho sé, no m’acabo de decidir, em sembla que ara votaria NUL-NO.

Nota: Estic d’exàmens, bé no exactament, però així m’enteneu. Com alguns sabeu reparteixo el meu temps no d’oci (que últimament li resta temps al que hauria de ser d’oci) entre feina i estudis. Doncs bé, aquesta setmana i la vinent he de lliurar unes quantes maleïdes pràctiques, que suposen hores de pencar i treure fum pels queixals; quan, per exemple, sense raó aparent et peten ordinadors. Però bé, prou d’auto-compasió, faig aquesta aclaració perque probablement la freqüència d’actualització en els pròxims dies no serà la desitjada o pràcticament nula.

6 comentaris a “Sí o No? Engrunes o pa sec?”

 1. isaac ha dit:

  Em sona el Holden :)

 2. Mireia ha dit:

  De moment que et vagin be feina i estudis, utopiq, després ja pensaràs que vols votar. D’això, isaac, el Holden deixa posar comentaris al seu blog, que d’altres no deixen si no ets de cal msm.

 3. Utopiq ha dit:

  Mwahahahahahaha, quin parell!

  Si Isaac, a mi també em resulta familiar…
  Ja tens raó Mireia, quan tingui una mica més de temps ja hi pensaré amb calma, gràcies. I molt bona observació la dels comentaris, em sembla que ja li han dit algun cop… ;)

 4. isaac ha dit:

  XDDDDDDDDDD

  M’ho han dit algun cop, sí.

  Jo m’hauria de fer un bloc collonut com aquest per substituir el del msn… però em fot un mandram… XD De totes maneres el bloc del msn es el més txorres…

 5. Utopiq ha dit:

  Si algun dia et treus el mandram de sobre i necessites un cop de mà ja ho saps, de totes formes no crec que necessitis ajuda. Ah! i mercès per la collonuda part que em toca.

 6. Dignitat i collons | utupia ha dit:

  […] Jo no vaig votar pas aquell estatut escapçat i capat que es va aprovar en referèndum, però si el poble de Catalunya el va donar per bo, el considero totalment legítim. És per això que sentir la notícia en despertar-me de que els diaris Avui, Regió7, El Periódico, La Vanguardia, Diari de Girona, Diari de Tarragona, Diari de Sabadell, Diari de Terrassa, Segre, La Mañana, El Punt i El 9 Nou havien publicat avui una editorial conjunta en defensa de l’Estatut (o Estatutet) m’ha donat una injecció de positivisme de bon dematí. […]

Deixa el teu comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>