Visca el Tió i visca els Reissos!

Em creuava aquests dies uns correus amb un amic, parlant del que faríem per cap d’any (a hores d’ara encara no ho tinc clar, i és un bon maldecap). En un dels correus, una de les seves originals signatures va ser més o menys:

Cagun el Pare Noel!
Cagun la Santa Klaus!
Visca el Tió!
Visca els Reissos!

Vidi

Tió de Nadal

Vidi, subscric totalment les teves cagades i els teus visques. Ja és hora que expulsem de les nostres terres a aquest invasor amb aspecte innocent i pretesament simpàtic, introduït vilment per la marca de beguda carbonatada més famosa el món mundial.

Ja ens estan matant la Castanyada i les castanyeres i ara també ens volen canviar el Nadal.

Fugiu Pare Noel i companyia o us la fotré amb el pal de fer cagar el Tió (i penseu que de petit en xafava un parell cada any). No tinc llar de foc per on pugueu entrar, però si ho aconseguiu i us enxampo envaint la meva propietat, juro que us arrencaré els pèls de la barba un a un després d’estovar-vos amb el pal de fer cagar.

Fe d’errates: Reissos o Reixos és la forma col·loquial amb que construïm el plural de rei, almenys aquí al Camp de Tarragona, i que sobretot és fa servir per referir-se als que venen d’Orient, els Mags, que són els únics que m’agraden.

11 comentaris a “Visca el Tió i visca els Reissos!”

  1. Rei Nicotxan ha dit:

    Com que els únics reis que t’agraden són els Mags!? I sa altesa nicotxanícola? Què passa amb mi?

    Jo sóc un Rei que fa cagar el tió i deixa taronges i rom al balcó per als camells dels Reis! Mort a l’imperialisme yanki!

  2. utopiq ha dit:

    Reis Nicotxan, em referia als reis terrícoles, que com ja he dit no m’agraden gaire a excepció dels Mags. Però no parlava dels del Planeta Nicotxan, que per les referències que en tinc es guanyen millor el sou que els barruts panxacontentes de la Terra.

  3. vidi ha dit:

    amb quin permís deixes plasmades les meves reflexions per internet? tranquil, que és broma!!

    evidentment, que hem de denunciar constantment el procés de substitució i aniquilació de la nostra cultura. les cultures petites com la nostra (i que no tenen un estat al seu darrera, com és el nostre cas) ens hem de protegir de totes les agressions rebudes, i mai farem prou per defensar-la.

    ho torno a repetir:
    - càgun el pare noel!!
    - càgun santa klaus (que em fa cara que ve a ser el mateix)!!
    - i de pas… càgun el halloween!!!

    defensar la cultura (la terra) no és cap delicte!!!

    que les arrels de la nostra cultura i el nostre país és mantinguin ben vives i fortes el 2008!!

  4. utopiq ha dit:

    Així sia!

  5. aniol ha dit:

    Nomenat a:
    http://cat.bloctum.com/aniol/blog/2007/12/29/concurs-videosdub/

  6. Blog de l’Aniol » Concurs videosDub ha dit:

    […] utupia […]

  7. Pren una dosi d’utupia, el Marc Vidal t’ho recomana | utupia ha dit:

    […] El tió em va cagar una menció del Marc Vidal a la seva llista dels 50 blogs més representatius i de qualitat de la blogosfera catalana. Seria falsa modèstia si no reconegués que m’ha alegrat molt i que cosetes com aquesta són les que, a més de perquè m’agrada i em diverteix, compensen les hores que dediques a quelcom que per mi és només una afició: […]

  8. utopiq ha dit:

    Copio el que he comentat al blog de l’Aniol:

    Gràcies per la menció Aniol, però no m’acaba d’agradar l’estratègia que tenen en aquest blog per donar-se a conèixer. Aconseguir enllaços oferint regals a canvi no sembla la manera més ètica de promocionar-se.

  9. Decapitem als Pare Noel! | utupia ha dit:

    […] Com ja vaig proclamar l’any passat en aquestes dates: Visca el Tió i visca els Reissos! I ja posats hi afegiria: Cagun la Santa Klaus i son Pare Noel!, i perquè no? Mori el Borbó! (de reis, només m’agraden els mags) I com podeu veure algú altre també diria: Decapitem al Pare Noel! […]

  10. Nadal català, Nadal escatològic | utupia ha dit:

    […] - Padrí, Padrí, que anirem a fer cagar el Tió avui? - I tant xiquet! Avui és dia de Nadal i per Nadal, cada ovella al seu corral i el Tió no hi pot faltar abans de dinar tots junts. Si t’has portat bé i li has donat de menjar et cagarà moltes marranades dolces i potser algun regalet més. […]

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.