Afegint en Caballé

Xavi Caballe

Mentre llegia un dels apunts d’en Xavi Caballé, m’he preguntat una cosa, com és que no hi ha el seu blog entre els enllaços dels que jo llegeixo si ho faig habitualment? Així que dit i fet! Ja hi és.

És un expert en seguretat informàtica i és un dels veterans del món electrònic en Català. Té web on hi escriu des de molt abans que hi hagués la febre dels blogs, i n’escriu un, probablement abans que sapigues que es deia així, dit amb tot el respecte.

En Xavi serveix els seus comentaris en dos sabors diferents, a Quands.cat hi escriu exclusivament sobre fets i notícies relacionades amb la seguretat, i a Caballe.cat a més d’incloure apunts d’aquest tipus també hi ha coses més personals. He enllaçat aquest últim, ja que pot resultar més interessant pel públic general.

Encara que si hi ha algun amant de la protecció anti-vírica o de la seva privadesa, vol estar ben informat i no li fa res llegir en Anglès de tant en tant, Quands és una visita de referència. A mi per exemple em va molt bé per a una de les assignatures que estic cursant.

Entre els seus escrits s’hi poden trobar coses gracioses com aquest acudit gràfic sobre Macintosh i els virus, un interessant anàlisi de la proposta d’estatut que es votarà al referèndum, coses curioses i per suposat avisos de seguretat.

La imatge: és la que té de capçalera al seu blog personal.

Deixa el teu comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>