Finalment la Mireia es desemmascara

La coneguda blogaire Mireia Galindo, que barrejava política i sexe al seu afamat blog, finalment ha revelat la seva identitat. Ho va fer fa uns dies, jo encara no ho havia comentat i després de seguir des del principi aquest petit serial, no podia deixar d’esmentar-ho.

Com ells mateixos ens diuen, la Mireia en realitat són dues persones, la Mir Roy (Benavarri, la Franja, 1969) i el Manel Riu (Benavarri, la Franja, 1965), un matrimoni de professors d’Educació Secundària. Mir Roy és professora de Geografia i Història; Manel Riu és professor de Llengua i Literatura Castellanes.

Totes aquestes dades, a més de publicar-les al seu ja mític blog, les van donar per antena el passat dissabte a COMRàdio, al programa Digitals de la Mònica López.

També van parlar del seu llibre, la novel·la basada en els apunts del seu blog. Es titula Em dic Mireia (i el meu cony es diu Carlitos) i serà presentat el proper el dimecres 21 de maig a les 19:30, a la Llibreria Catalònia de Barcelona. Pels que dubteu si anar-hi o no, potser us acaba de convèncer el sorteig que faran entre els assistents, les calces estampades més desitjades del país, les calces del pollet!

Un cop resolt l’enigma, només espero que sigui com a Mireia, com a Nosaltres, o com a Mir i Manel per separat, continuïn vius d’alguna forma a la catosfera. Van donar-li molta vida.

I a més de felicitar-los, els desitjo molta sort amb el llibre, crec que pot ser una molt bona lectura de piscina per a aquest estiu. Si és com el blog, serà fresca i calorosa a la vegada.

2 comentaris a “Finalment la Mireia es desemmascara”

  1. jodido_por_akismet ha dit:

    Haig d’admetre que els posts de política me’ls saltava directament. :þ !

  2. utopiq ha dit:

    Pecador! De penitència, dos parenostres i quatre avemaries resats al revés!

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.