Meme mumusical

Llegint a la Mireia me’n adono que m’ha llençat un repte, el de seguir un meme, en concret un meme musical. I he de començar dient que no sóc un gran amant dels memes, les cadenes de correu-e i demés generadors de tràfic. Però aquest m’ha agradat, principalment per vindre de qui ve i perque és el primer que faré. A més està prou bé això de idear-se unes respostes amb noms de cançons.

Així que aquí va el meme, amb els apartats manats per la moderna tradició de memetitzar.

1. Regles del meme musical

Cal escollir un grup de música i tractar de respondre a les preguntes amb títols de cançons del grup escollit, un cop fet això cal seleccionar 5 blogaires per demanar-los que facin també el meme.

2. Grup escollit per mi

M’havia pensat Antònia Font, però finalment he triat Roger Mas. I ja he fet bé perquè veig que un altre dels memetitzadors ha triat Antònia Font, i no és qüestió de ser repetitiu.

3. El meme musical pròpiament dit, que pregunta algú i respon en Roger Utopiq

Ets home o dona?
Deixa’m trencar l’encant dien-te que sóc simplement un homenet, aquell de l’home i un elefant.

Descriu-te.
Sovint em crec el rei de les coses, però també m’arribo a sentir trist com el sol, i m’agrada pensar que sóc de cor pur.

Què senten les persones sobre tu?
De vegades crec que em veuen com una cuca fera, pero si apartessin els núvols i intentessin allargar la , quasi sempre podriem acabar ballant junts la dansa del bosc.

Com descriuries la teva anterior relació sentimental?
Ella era com la senyora dels guants vermells.

Descriu la teva actual relació sentimental amb el teu nòvio/a o pretendent.
Ella és la nena de les neus a qui li canto el ninadorm i amb qui passejo per les obagues de l’Eixample. Junts vivim una passió de son, de son diapassó.

On voldries ser ara?
A la ciutat de l’astoret, on et tapen els ulls amb calces de setí.

Com ets respecte a l’amor?
M’agrada l’amor complet, sense coixí de seguretat, sentimental i passional, com el de dos falcons.

Com és la teva vida?
Algun cop és com el setè estel, altres un toll de mercuri, però afortunadament plena de llums de colors i records de viatges.

Què demanaries si tinguessis un sol desig?
Dona’m vida per a que la mort no mati.

Ara acomiada’t.
No m’agrada, però si tu m’ho dius… a reveure!

4. Demano que facin el meme musical els 5 blogaires següents

Això si que és posar-m’ho díficil, no vull posar en un compromís a ningú, així que dels que digui, qui no vulgui que no ho el faci, per suposat.

Començaré per l’amic que encara no ha estat memetitzat, en JOrdi; i continuaré per un parell de comentaristes a qui agraeixo els seus comentaris i enllaços, en polromeu i l’altre jordi. I els dos llocs restants el deixo lliures per a qualsevol blogaire, comentarista o visitant que vulgui acceptar la proposta o deixar-la caure en l’oblit.

5 comentaris a “Meme mumusical”

  1. Mireia ha dit:

    O sigui que la teva anterior parella era un “Cony Còsmic” :) m’ha agradat molt, sobretot lo del desig de “dona’m vida” i lo de cantar el ninadorm a qui estimes, ets un dolç, un petonàs.

  2. polromeu ha dit:

    ARgh !
    Ho vaig llegir a la que el Bloglines, i mentres baixava amb l’scroll pensava: Em temo que avui em cau un meme.
    Efectivament.
    Com que corregir és de sabis i modificar d’emprenedors, encontres de títols penjaré els temes al GoEar, que no sigui dit.
    Moltes gràcies per pensar en mi.

  3. Utopiq ha dit:

    Molt bones interpretacions Mireia :) , celebro que t’hagi agradat.

    polromeu, he donat un cop d’ull al GoEar i veig un llistat de cançons de varis artistes, són els temes que els usuaris van pujant per penjar a les seves pàgines? Original proposta per al meme.

    I per cert, algun cop he vist que parlaves d’artistes que també són del meu gust, sobretot els electrònic/disco, sintonies televisives i del Michael Jackson.

  4. JOrdi ha dit:

    Ei xatu, ara l’he vist. He de respondre aquestes preguntes amb lletres d’un grup? Buf…amb lu poc que en sé jo.

    Ei, ho faré, pro dona’m temps, no saps com vaig de liat últimament, a veure si ens posem al dia que te n’haig d’explicar!!!

    C veiem.

  5. Quin tipus de blogaire ets? | utupia ha dit:

    […] Ja ho veieu, aquest és el resultat. Ara arribaria el moment d’encomanar a altres blogaires la tasca de respondre el qüestionari, però com que no en tinc ni idea de a qui li pot venir de gust i la última vegada van passar de mi com de la caca seca, ho deixo a lliure disposició del qui llegeixo aixì i li vingui de gust fer-ho. Si voleu que us enllaci aquí només cal que respongueu les preguntes i deixeu un comentari. […]

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.