Microsiervos m’ha enllaçat

La veritat és que fa patxoca, no fa gaire que he començat amb el blog i a fer-hi apunts, però ja fa temps que llegeixo blogs i Microsiervos és un d’ells, i com molts deveu saber és el primer blog en Castellà en vàries classificacions existents.

Ahir comentava la troballa del CCFVLS i també els vaig enviar la informació als microsiervos ja que havia llegit alguna cosa al respecte que ells havien escrit. Doncs bé, han publicat el que els vaig enviar, i han enllaçat tant l’apunt que vaig fer com la web.

La veritat és que fa il·lusió rebre el primer enllaç, i més des d’un lloc on s’hi passegen milers de persones.

Deixa el teu comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>