El Blogs & Birres del Camp ja és passat

Blogs & Birres del Camp

La primera edició del Blog & Birres del Camp ja ha passat als annals de la blogosfera del Camp. Amb aquesta tòpica expressió, i que personalment sempre m’ha fet molta gràcia, donem per tancada aquesta primera convocatòria.

Sí, ja ho sé, fa quatre dies que es va acabar, -tres per ser exactes, va acabar cap a allà les 3 de la nit del divendres- i a més ja se t’han avançat a fer-ne uns comentaris. Però jo soc dels que penso que les coses s’han de prendre amb calma, fer-les quan es pot i no amoïnar-se en excès, sobretot a l’estiu.

El que se m’ha avançat no és altre que el Rei Nicotxan, un dels assistents, i amb el que recordo haver comentat la notícia bomba del divendres, el segrest d’El Jueves. Ell que pertany a una monarquia moderna, interplanetària i més del segle XXI em va comentar: Ja sé que no ho ets gaire de monàrquic, però has de pensar que no tots som com la corona espanyola. A mi em seria ben igual si em dibuixessin cardant amb la senyora mentre li clavo la verga pel mig del cap, és més si em volen retratar només cal que paguin un bon preu, perquè jo no en sóc gens de barat.

Cal aclarir un parell de detalls, els habitants del planeta Nicotxan defequen pel cap, és a dir, que expulsen els cagarros i els pets d’acompanyament per l’orifici que hi tenen; dedueixo que també hi tenen els aparells reproductius i per això el comentari del Rei. I tampoc és menyspreable el fet que en aquell planeta la cervesa és escassa i el Sobirà no hi està molt avesat, així que al que diu quan beu una miqueta més del compte cal no donar-li massa importància.

Per suposat no vam estar sols, hi van ser el JOrdi, el Siknus i el Minyu. I els temes de conversa entre Moritz i Moritz van ser d’allò més variats dintre del que venen a ser els temes que ens interessen: actualitat, mercat laboral informàtic, programació, tecnològia, blogs i demés freakades.

No comptavem pas col·lapsar Reus amb la trobada, així que es van complir les espectatives d’assitència, si TV Reus em preguntés els hi diria que va ser un rotund èxit. Encara que després he vist que potser no vam fer prou promoció, perquè m’han arribat veus que més gent hagut volgut venir si ho hagués sabut, i ves a saber quants si haguéssim fet una bona tasca de difusió. El pròxim cop ho farem, tothom té dret a gaudir d’aquestes fantàstiques quedades.

5 comentaris a “El Blogs & Birres del Camp ja és passat”

 1. Marc ha dit:

  Una llastima que m’hagi assabentat de la vostra quedada amb una setmana de retard.

  M’apunto a la propera!

  Fins aviat,
  Marc
  www.catalunyafastforward.blogspot.com

 2. Puigd'encama ha dit:

  Jo ho comento al meu bloc i us enllaço (i m’apunto a la propera)

 3. utopiq ha dit:

  Sou benvinguts, us afegeixo a la llista de blogaires-que-volen-venir-a-la-pròxima-B&B-del-camp

 4. JOrdi ha dit:

  A mi re-apunta’m-hi….

  XD

 5. utopiq ha dit:

  Fet ;)

Deixa el teu comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>